Cargo bukser er på vej til at blive moderne igen

cargo bukserJeg er blevet træt af alle de stramme jeans der er så tip top moderne. Jeg er derfor meget glad for at cargo bukser er ved at blive moderne igen. De er mega behagelige og så er der flere muligheder med dem. Man kan dresse dem op med et par stiletter og et fashionabel bælte – et med nitter for eksempel.

Cargo bukser ser også virkelig godt ud med en helt almindelig stram T-shirt. Man kan bruge dem på mange forskellige måde og til mange forskellige lejligheder.

Jeg har allerede anskaffet mig to par. Det ene er lys kaki og den anden er en militær grøn. De er ikke blevet helt populære endnu, men jeg er slet ikke i tvivl om at de nok skal blive det snart. Der har været flere tilfældige mennesker på gaden, der har spurgt, hvor jeg har dem fra. Så udbuddet er der allerede!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …

Mode
Kjoler og online mode er kommet for at blive

Et marked der bare vokser og vokser er helt klart muligheden for at købe modetøj online. Den online mode er helt sikkert kommet for at blive, og det giver dig som bruger af modetøj rigelige muligheder til at købe lækkert tøj via nettet.