Canon blækpatroner og printerpatroner køber jeg online fra nu af

Jeg har altid været lidt bange for at købe ting over nettet, men min datter fik mig heldigvis overtalt til at jeg skulle købe mine printerpatroner online, i stedet for at finde dem i forretningerne. Vi havde da også nu flere gange oplevet, at jeg var kommet hjem med de forkerte Canon blækpatroner, fordi jeg havde glemt at skrive navn og nummer ned på alt, jeg skulle vide, for at jeg kunne få de korrekte patroner.

Som sagt blev jeg overtalt af min datter til at købe printerpatroner over nettet, da hun selv havde prøvet at bestille nogle. Jeg kunne spare over halvdelen af, hvad jeg ellers plejede at betale for mine Canon blækpatroner i forretningerne, men jeg må dog indrømme, at jeg i starten var noget skeptisk, da jeg så, det ikke var de originale patroner, der blev solgt, men nogle billigere kopier.

Med min datters erfaring en mente, blev jeg dog enig med mig selv om, at jeg ville prøve at bestille nogle billige printerpatroner, der kunne bruges i stedet for de originale Canon blækpatroner, og jeg er glad for, jeg endelig fik øjnene op for nethandel, for det er godt nok smart. Jeg var sikker på, jeg fik de rette blækpatroner, og jeg kunne bruge dem med det samme, da jeg modtog min bestilling næste dag. Nemmere kunne det næsten ikke være.

 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Print
2
Dagens sparetip: spar penge på Brother patroner ved at købe kompatibelt blæk

Jeg har endelig fået taget mig sammen og købt en ny printer og nogle billige Brother patroner, jeg fandt over nettet. Den gamle var desværre brændt sammen, men havde ellers holdt rigtig godt i mange år. Jeg må indrømme, at det mest er på grund af mine børn, der går …

Print
Jeg har fundet HP blækpatroner og Epson blækpatroner billigt

Jeg hader at løbe tør for printerblæk. Det sker selvfølgelig altid, når man skal have printet en vigtig opgave ud til skolen, og aldrig, når det bare er ligegyldige ting. Denne gang var mine forældre så venlige at minde mig om, at jeg skulle huske at tjekke, om min printer …