Camouflage tøj til børn ser noget så charmende ud

Jeg var ude og gå med familens hund i en nærliggende skov da der kom en flok drenge løbende i camoflagetøj. Jeg anede slet ikke at man kunne få camouflage tøj til børn. Men det klædte dem nu meget godt.

Det egentlig formål ved den slags tøj er ikke at blive set af fjenden, men det camouflage tøj til de børn var nu ikke så godt til at skjule dem. Nok mest fordi tøjet var grønt og hele skoven var kridhvid.

Jeg kunne dog levende forstille mig at de ville blive svære at se når skoven er på sit grønneste. Det er lige før at jeg også bliver fristet til at købe camoflage tøj men det er nok knap så charmende til en fyr i 20’erne som ligger på den forkerte side at 90kg.

Efter hunden var blevet luftet skyndte jeg mig på nettet for at se muligheder indenfor camouflagetøj til børn, og her så jeg hvad mødrene til de børn jeg mødte i skoven nok ikke så. Nemlig at man kunne få hvidt camouflagetøj.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …