Camouflage jakker og cargo shorts – Hot or not

Jeg for nyligt involveret i en større shopping spree, hvor jeg, bland andet kom hjem med to camouflage jakker og en mængde cargo shorts. Nå ja, de var billige og, synes jeg, også ganske pæne og praktiske. Jeg synes i hvert fald at det var pengene værd.

Nu er jeg dog kommet en smule i tvivl, om hvor vidt det er noget jeg nogensinde kommer til at gå med. For mine camouflage jakker, er ikke ligefrem sommer jakker. Nå ja, så kan jeg jo bruge dem til vinter, men det er jo camouflage, og det er jo lidt specielt, så jeg er lidt bekymret om hvad folk vil tænke.

Hvad angår mine cargo shorts, så er det lidt lettere med dem, for dem kan jeg jo altid bruge derhjemme, hvis jeg for eksempel er i haven, og med alle lommerne er de jo mægtig praktiske. Men skulle jeg finde på at tage en tur til stranden iført cargo short, vil det så være hot or not?

Nej, jeg har ikke fortrudt købet af de2 camouflage jakker eller mine cargo shorts. Jeg mener stadig at det var en rigtig god deal, men jeg er altså i tvivl om hvad folk vil tænke, og det betyder altså meget for mig.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …