Mit helt eget byggefirma

Dengang jeg var dreng legede jeg rigtig meget med byggeklodser, og noget af det sjoveste var at lade som om at man var et byggefirma der skulle bygge huse og hvad ved jeg.

Det var helt utroligt hvilke situationer der kunne opstå mellem mit byggefirma og dens kunder. Underligt nok var der mange der løb fra regningen, noget som giver meget lidt mening nu hvor jeg tænker tilbage. Det er jo lidt svært at stikke af med et hus under armen.

Så langt tænkte jeg dog slet ikke dengang, og det kunne nemt ende op med spektakulære biljagter og langvarige slagsmål for at få kunden til at betale. Det endte dog altid med at jeg fik kunderne til at betale

Mine forældre lagde selvfølgelig mærke til hvad jeg legede, og senere har jeg fundet ud af at der var meget snak i krogene om at jeg helt sikkert ville ende op med mit byggefirma, sådan gik det dog ikke og jeg er endt med at være pædagog. Noget som jeg er blevet rigtig glad for.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.