Brug for advokathjælp? Min advokat kan anbefales

Nu kan jeg se, at det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst var aktiv her på bloggen, men nu er jeg ved at være tilbage. Jeg har haft ferie, og der har været gang i en masse ting med min advokat, så der har været rigeligt at se til.

Jeg har haft en del møder med min advokat her på det sidste, fordi jeg er i gang med et nyt og spændende projekt, men det vil jeg ikke sige for meget om her på bloggen, før det hele er på plads, men jeg kan i hvert fald sige så meget, at det bliver rigtigt godt. Det er jeg sikker på.

Grunden til jeg egentlig skriver det her er, fordi jeg kom til at tænke på, at det kunne være, at der var nogle af jer, der stod og manglede en dygtig advokat, og så kan jeg til hver en tid anbefale min advokat.

Hvis du er interesseret i at kontakte min advokat, eller en anden fra advokatkontoret, så kan du gøre det her.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Advokat
Sådan hjalp vores advokat os med vores boligkøb

Hej alle så et det tid til et lille blogindlæg igen i dag vil jeg skrive om min gode oplevelse med en advokat som hjalp os igennem et boligkøb. Dette gjorde vi fordi at vi skulle købe et rigtigt dyrt hus som lå i København, nærmere betegnet Frederiksberg. Og da …

Advokat
Har travlt med at forstå ansættelsesret

Nu er det efterhånden ved at være lidt tid siden, jeg skrev sidste indlæg, men jeg har haft et lidt stramt program her på det seneste, og det skyldes blandt andet, at jeg har brugt en masse tid på at sætte mig ind i ansættelsesret, da jeg er i gang …

Advokat
Har du ofte brug for advokathjælp, så kontakt et advokatfirma

Er du typen, der har gang i en masse projekter, og som ofte har brug for en advokat af den ene eller anden slags, så kan det være en rigtig god ide at være i kontakt med et advokatfirma.