Find en bolig der hvor du føler dig hjemme

Der findes jo et væld af former for steder, man kan bo. Ens bolig skal være et sted, man føler sig hjemme og føler sig tryg, og så er det næsten ligemeget, hvor den ligger eller hvilken størrelse, ens hjem er.

I Danmark kan man også have en bolig på mange forskellige måder, enten som ejer, lejer eller andelshaver – det gælder selvfølgelig for både lejligheder og huse. Mest normalt er det nok, at unge mennesker lejer, og efterhånden som man får sparet nogle penge sammen og får grundlagt sin økonomi og indtjening ordentligt, vælger man måske at købe et hus sammen med sin kæreste eller ægtefælle.

Her på det sidste har der dog været en række historier i TV-Avisen og Nyhederne om hjemvendte soldater, især fra Afghanistan, der efter udsendelse i verdens måske mest farlige punkt, har fået posttraumatisk stresssyndromm og som derfor vælger at skabe en bolig for sig selv ude i skoven, da det er dér de føler sig mest hjemme, fordi de er væk fra civilisationens larm og stress og jag.

Disse mennesker beviser bare, at en bolig ikke behøver at være flot og prangende, synes jeg. Hvis man føler sig hjemme i sit hjem, så er det den ideelle bolig.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.