Børneopsparing er en vigtig ting

 Da min søn blev født skyndte jeg mig at oprette en børneopsparing til ham, for det synes jeg er en vigtig ting at have, når man bliver ældre. Min egen dækkede mit kørekort, så det var jo rigtig lækkert ikke at skulle ud og bruge mine egne penge på det.

Jeg synes, at det er synd for de børn, der vokser op og skal flytte hjemmefra uden en børneopsparing, også har de ingen mulighed for at kunne betale for indskud mm. fordi de ingen indkomst har haft imens de har boet hjemme, og det er jo svært for forældre sådan lige at trække 25.000 ud af budgettet på en gang.

Det er jo netop en af grundende til, at det er så vigtigt at barnet har en børneopsparing igennem deres ungdom, for så har de netop den slags penge, når de allermest skal bruge dem. Det er jo ikke mange penge, der skal lægges tilside hver måned.

Jeg vil ihvertfald anbefale alle nybagte forældre, og også dem, der ikke har tænkt over det før nu, at oprette en børneopsparing til deres børn, for det er jo aldrig for sent at spare lidt op, tværtimod kan det jo kun betale sig, for pengene vokser jo.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Finans
Dansk boligforsikring kan findes på Opret.dk

Dansk Boligforsikring er Danmarks største ejerskifteforsikring, når man måler på antal solgte forsikringspolicer holdt op i mod markedsandelen. Derfor er deres ekspertise dokumenteret år efter år, og de fortsætter de gode takter i 2017. Hos Dansk Boligforsikring får du blandt andet markedets bedst dækkende ejerskifteforsikring med en selvrisiko på kun …

Finans
TMC Telemarketing: Brug af data øger dit salg

Et af TMC Telemarketings særlige kompetenceområder er datahåndtering, og behovet for denne service er, ifølge TMC Telemarketing, stødt stigende. Dette skyldes blandt andet, at ’Big data’ i de seneste år er blevet et buzzword inden for marketing/statistik, da der er kommet et øget fokus på at effektivisere hver enkelt marketingkrone …

Finans
Tak til Ferratum, der har reddet min ferie med et mikrolån!

Jeg stod for nyligt i den kedelige situation, at jeg alligevel ikke havde råd til at tage af sted på en ferie, som jeg ellers havde glædet mig til i flere måneder. Årsagen var den, at jeg helt havde glemt, at min søster havde fødselsdag få dage inden jeg skulle …