Hvordan bliver du sørgmodig til en bisættelse?

Til en bisættelse kan det være nemt at blive ramt af stemningen, men har du nogensinde tænkt på, om du bliver ramt af stemningen, eller du kun blive sørgmodig, fordi du reelt set er ked af at miste denne person i dit liv? Nogle har nemmere til tårer end andre, og det er der at jeg tror at forskellen mellem de to typer ligger.

Jeg har personligt tænkt over det, de gange jeg har været til en bisættelse eller begravelse. Det er rigtig svært ikke at blive påvirket af at se mennesker, man ellers ikke ser græde, græde. Jeg har det især svært ved at se min egne forældre græde, fordi jeg normalt ikke ser dem græde i hverdagen.

Man sidder ofte i sine egne tanker til en bisættelse og tænker over de ting, som man har oplevet med den person, vi alle mister. Især da min onkel døde, tænkte jeg meget på de mange sommerferier, jeg havde sammen med ham og hans familie.

Jeg tror generelt at der findes en gylden mellemvej, hvor vi til en bisættelse bliver påvirket af dagens sørgelige omstændigheder, samt den person som vi mister.

Jeg synes, du har ret i dine observationer omkring bisættelser.

Jeg får nærmest en ud-af-kroppen oplevelse og selvom det selvfølgelig er sørgeligt, er det også en ganske særlig oplevelse.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Begravelse
En bedemand i København er en god ting at have i sorgens tid

Er en i din nære venne- eller familiekreds gået bort? Der er få ting, der er lige så hårde, som det at miste en man holder af. Det er derfor forståeligt, at man er en smule ved siden af sig selv og har brug for tid til at håndtere og …

Begravelse
Skal du arrangere hele bisættelsen?

Har du mistet et familiemedlem og skal nu stå for hele bisættelsen? Har du aldrig været til en begravelse og kunne derfor godt bruge noget hjælp?

Begravelse
2
Hvad er de typiske priser på begravelse?

Hvad skal man regne med at komme til at betale for, når et familiemedlem skal begraves, og hvor billigt kan det gøres? Her følger en kort oversigt over hvilke omkostninger en begravelse medfører og et bud på hvilket minimumsbeløb, man kan forvente at betale.