Biobrændsel – Jeg køber altid mine træpiller online og det er altså et hit

Jeg bekymrer mig meget om vores miljø, og køber derfor altid biobrændsel som træpiller online. Det helt skøre er, at det rent faktisk er billigere end normalt brændsel – især i det lange løb, så hvorfor det ikke på det nærmeste er lovpligtigt går over min forstand.

Solceller er i disse dage også ret så besparende, især i forhold til hvordan de har været. Før i tiden var det mest for miljøet at man gjorde det og så var det da også en god hobby. Den helt store økonomiske fidus var det dog ikke, men det er det blevet!

Så hvis der er nogle læsere der går i det små og overvejer vedvarende energi så skulle i tage at kigge nærmere på alle fordelene ved biobrændsel og købe jer nogle træpiller online eller i et byggemarked.

Jeg har i hvert fald tænkt mig at gøre mit til at mit barnebarn ikke skal vokse op iført en gasmaske hver gang at han skal udenfor en dør. Det kan lyde meget radikalt og overdrevet – men prøv og se på Japan. Hvordan kommer dette ikke til at se ud om 50 år?

Ja, det er skræmmende tanker, men det er desværre det der skal til før at man begynder at tænker anderledes og gør noget ved problemdet.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Internet
Hvor finder jeg mobil bredbånd til mine togture?

Da jeg rejser meget med tog i løbet af en måned, og jeg ikke altid er helt tilfreds med det trådløse net, der er i toget på rejsen, har jeg i et stykke tid gået og overvejet, om jeg skulle investere i mobil bredbånd i stedet for. Jeg ved godt, …

Business og ledelse
Service level management og performance analysis

Jeg var til en lille familieting forleden dag, hvor vi fik noget god mad, lidt at drikke og alt sådan noget. Det var jo sådan set meget hyggeligt, men det hører med til historien at stort set alle tilstedeværende er ingeniører, programmører eller lignende, og det gik jo ikke længe …

Internet
Performance optimization der giver dig langt bedre management

Med en solid performance optimization er det muligt at lokalisere flaskehals problemer i virksomhedens IT software, vel og mærket før de opstår og inden systemet måske bliver ustabilt. Som en moderne virksomhed er det vitalt at have et IT system der er pålideligt og som leverer den hurtigst mulige omsætningshastighed …