Når jeg bare kan få billige rengøringsmidler, så er jeg tilfreds

Jeg har fire unger. En pige på 3, en pige på 4, en dreng på 6 og en dreng på 7. Sådan en flok unger sviner helt vildt meget, det forstår man slet ikke. For at det ikke skal være løgn, arbejder jeg også på fuld tid, som funktionær i kommunen, så jeg har nok at se til. Det værste er nok rengøringen efter sådan en flok unger. Jeg har fundet ud af, at mit forbrug af rengøringsprodukter er vokset markant og det er efterhånden blevet en stor post på budgettet. Nu er jeg så gået på jagt efter billige rengøringsmidler og hvor ellers, end på nettet finder man den slags.

Jeg har kigget lidt på Google og jeg har også fundet både hjemmesider og webshops, som ser meget interessante ud. Jeg kan dog også se, at der er mange herinde på bloggen, som blogger om billige rengøringsmidler og rengøringsbranchen generelt. Jeg kan også se, at det nok mest er til rengøringsprodukter til erhverv, men det kan jo også være at der er nogen af jer, som ved hvor jeg kan finde det jeg skal bruge og hvor private kan handle. Det jeg mangler, er billige rengøringsmidler af god kvalitet, og med så meget ekspertise herinde på bloggen må der jo være én, som har et godt tip.

Det jeg skal bruge, er billige rengøringsmidler til rengøring af toiletter, fliser, trægulve, køkken og aftørring af flader i hele huset. Er der overhovedet nogen mening i, at købe rengøringsmidler som er beregnet til de enkelte rengøringsopgaver, eller kan man klare sig med et universal rengøringsmiddel, som jeg kan se man også kan få. Jeg håber, at der er et pat stykker af jer eksperter der kan hjælpe en travl mor til 4 og en mand der arbejder alt for meget og ikke ved en pind om rengøring.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rengøring
God kontorrengøring i København giver et bedre arbejdsmiljø

Som virksomhed vil man gerne maksimere sin produktion, så man tjener så mange penge som muligt. Det kan man blandt andet gøre ved at sikre de bedst mulige arbejdsforhold for de ansatte. Det kan eksempelvis være ved at tilbyde en frokostordning, fitnessmedlemskab og lignende.

Rengøring
Man kan spare mange penge ved at købe toiletpapir engros

Der er nogen ting ved mennesket, som man ikke kan ændre. Uanset hvor teknologiske, kloge og dygtige vi bliver, vil vi mennesker altid være afhængige af at skulle på toilettet en gang i mellem. Derfor er det sikkert at sige, at vi altid vil have behov for et eller andet …

Rengøring
Nogen der kender et rengøringsfirma i København?

Jeg står og mangler et godt Rengøringsfirma fra København, og derfor vil jeg høre, om der er én derude, der kan anbefale et godt firma? Det skal være et rengøringsfirma, der både kan levere privat- og erhvervsrengøring, da jeg søger for mig selv og min virksomhed. Jeg har hørt at …