Vi fandt den bedste og billigste billeje i Side i Tyrkiet

Med en ikke så stor lyst til at være på ferie, hvor der var overrendt af turister, tog vi alligevel af sted til Tyrkiet, der som bekendt i år var det mest populære turistmål blandt os danskere. Dog valgte vi at bestille billeje i Side, hvor vores hotel lå, og her var der ikke så mange turister.

Tæt på Side ligger nemlig de to måske største turistbyer i Tyrkiet, nemlig Alanya og Antalya, og dermed har Side i mange år være en lidt uset by, når det gælder rejsemål til Tyrkiet, og det viste sig faktisk, at det var en rigtig hyggelig og kulturrig by. Med vores billeje i Side kunne vi i øvrigt også nemt komme til de to populære turistbyer, som børnene gerne ville opleve. Så vi tog en enkelt dag til Alanya, som også var en rigtig spændende by, når alt kom til alt.

Fra nettet kunne vi nemt finde den ideelle billeje i Side til en rigtig god pris, og vi kunne nemt hente vores lejebil, da vi ankom til Side i Tyrkiet. Hjemmesiden, vi bestilte fra, gav os mulighed for at vælge den bil, der passede bedst til familiens størrelse, og da der var samlet priser fra flere forskellige biludlejningsfirmaer, fandt vi selvfølgelig også nemt den billigste bil.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

billeje
Vi tog på ferie og bestilte billeje fra Mallorca Lufthavn

I år holdt vi ferie lidt senere på året, primært på grund af prisen, men også for at undgå den store turistperiode, der er hvert år på Mallorca. Vi tog derfor af sted lidt senere, og fløj, som vi plejer, derned. Vi havde bestilt billeje fra Mallorca Lufthavn hjemmefra, og …

billeje
Mine venner og jeg vil bestille billeje i Malaga til studieturen

Jeg skal på studietur til Malaga om nogle måneder, og vi skal selvfølgelig selv betale turen. Jeg har sammen med nogle klassekammerater tænkt på, om vi skulle gå sammen og splejse sammen til billeje i Malaga, da vi også selv skal sørge for at komme rundt dernede, desværre.