Vi tog på ferie og bestilte billeje fra Mallorca Lufthavn

I år holdt vi ferie lidt senere på året, primært på grund af prisen, men også for at undgå den store turistperiode, der er hvert år på Mallorca. Vi tog derfor af sted lidt senere, og fløj, som vi plejer, derned. Vi havde bestilt billeje fra Mallorca Lufthavn hjemmefra, og kunne afhente vores lejebil allerede, da vi ankom til øen.

Vi havde en rigtig god ferie på den spanske ferieø. Jeg var personligt en lille smule bange for at turistsæsonen ikke var forbi, men det var slet ikke så slemt, som man kunne forvente. Jeg tror dog også, det hjalp lidt, at vi havde bestilt billeje i Mallorca Lufthavn inden vi tog af sted, så vi kunne komme nemt rundt på hele øen og opleve området i vores eget tempo.

Det var dejligt nemt at bestille billeje fra Mallorca Lufthavn. Som sagt, så bestilte vi bilen hjemmefra, så vi var sikre på, der stod en bil klar til os i lufthavn, når vi landede. Vi fandt hurtigt den perfekte bil til vores familie, da vi indtastede vores oplysninger, og oven i købet til en rigtig fornuftig pris. Jeg tror i hvert fald, vi har sparet en del penge ved ikke at satse på at tage taxaer.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

billeje
Vi fandt den bedste og billigste billeje i Side i Tyrkiet

Med en ikke så stor lyst til at være på ferie, hvor der var overrendt af turister, tog vi alligevel af sted til Tyrkiet, der som bekendt i år var det mest populære turistmål blandt os danskere. Dog valgte vi at bestille billeje i Side, hvor vores hotel lå, og …

billeje
Mine venner og jeg vil bestille billeje i Malaga til studieturen

Jeg skal på studietur til Malaga om nogle måneder, og vi skal selvfølgelig selv betale turen. Jeg har sammen med nogle klassekammerater tænkt på, om vi skulle gå sammen og splejse sammen til billeje i Malaga, da vi også selv skal sørge for at komme rundt dernede, desværre.