BensBingo – Et af de sjoveste steder på nettet

BensBingo har længe været et sted, jeg har yndet at komme i den seneste periode, når jeg har lavet mine lektier, og er klar på at koble af. Jeg har for længst opgivet at se fjernsyn, det er udelukkende fyldt med reklamer og intetsigende programmer, man i bedste fald bliver dummere af at se.

Så vil jeg langt hellere sidde og spille inde på BensBingo, og hvis jeg er heldig, så kan jeg endda vinde penge. Ret så gode penge faktisk. Det kan man dårlig nok ved at sidde i sofaen, og se på tossekassen time efter time.

Jeg har helt tænkt på at give mit fjernsyn væk for jeg bruger det stort set ikke. Jeg ser måske en halv time hver dag, og det er mest af alt noget jeg ligeså godt kunne have set inde på DRs hjemmeside, da det er den eneste kanal at jeg kan holde ud at se på da den er uden reklamer.

Det der gjorde at jeg for startede med at komme inde på BensBingo var, at de reklamerede med at man som nyt medlem fik 100 kroner at spille for. Så er det næsten dumt ikke at give det en chance. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt at jeg gjorde det.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bingo
Få din underholdning med bingo eller casino!

Vil du gerne prøve nogle af de nye spillesider? Så kan Balletbingo helt klart anbefales! Det er en side der vægter kundetilfreds enormt højt og du vil derfor være garanteret, at du er under trygge omgivelser. Der er masser af sjove spil at finde på Balletbingo, så det er helt …

Bingo
Bingo er overraskende sjovt

Jeg har i den senere tid begyndte at spille bingo online. Nok mest fordi det er begyndt at blive så hulens koldt. Jeg har i hvert fald mest af alt lyst til at være indendørs, og bare nyde at jeg ikke er udenfor og fryse en vis del af.

Bingo
Den aften jeg fik Bingo!

Forleden dag fik min veninde mig overtalt til at tage med hende til bingo aften. Det er ellers ikke noget jeg er så interesseret i, men hun er en god veninde, så jeg tænkte, at det kunne blive hyggeligt – og jeg kedede mig faktisk også lidt, så jeg kunne …