Giv dine kære en begravelse de fortjener

Jeg kan blive helt sur når pårørende til en afdød bliver nærig, og ikke vil bruge mere end højest nødvendigt på en begravelse. Jeg synes personligt, at hvis man har holdt meget af vedkommende, så skal man også vise det.

Især hvis de efterlader en arv der er til at tage og føle på. Så synes jeg at man skulle bruge en god skilling på at sige ordentlig farvel ved en ordentlig begravelse.

Det andet bliver hurtigt decideret ulækkert, og hvis jeg gjorde det, er jeg bange for at jeg ville få søvnbesvær.

Jeg ville da heller ikke bryde mig om når jeg engang ligger på mit dødsleje, at være bange for om jeg nu får en netto begravelse. Ikke at jeg forventer at der bliver brugt en formue, men det allerbilligste bliver nemt usselt og uværdigt.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Begravelse
En bedemand i København er en god ting at have i sorgens tid

Er en i din nære venne- eller familiekreds gået bort? Der er få ting, der er lige så hårde, som det at miste en man holder af. Det er derfor forståeligt, at man er en smule ved siden af sig selv og har brug for tid til at håndtere og …

Begravelse
Skal du arrangere hele bisættelsen?

Har du mistet et familiemedlem og skal nu stå for hele bisættelsen? Har du aldrig været til en begravelse og kunne derfor godt bruge noget hjælp?

Begravelse
2
Hvad er de typiske priser på begravelse?

Hvad skal man regne med at komme til at betale for, når et familiemedlem skal begraves, og hvor billigt kan det gøres? Her følger en kort oversigt over hvilke omkostninger en begravelse medfører og et bud på hvilket minimumsbeløb, man kan forvente at betale.