Badekåber er hovedingrediensen til en hyggelig søndag

Jeg tror bestemt ikke, jeg er den eneste her i verden, der elsker weekend. For mit vedkommende synes jeg især, det er søndagene, der er dejligt afslappende. Dér har man sædvanligvis ikke mulighed for at komme ud at handle eller gøre andre ting, så man er i princippet tvunget til at finde på noget derhjemme. Personligt, så er næsten alle søndage mine gør-ingenting-dage, hvor jeg tager et bad, trækker i en af mine badekåber og ellers bare slapper af resten af dagen.

Jeg har også en kæreste, der desværre ikke er så god til at slappe af om søndagen, men hellere vil ud og løbe en tur. Men her sidste weekend var jeg så “heldig”, at min kæreste var blevet syg, og måtte blive indendørs. Det er selvfølgelig aldrig rart at være syg, men nu var det altså knapt så god en idé at komme ud og løbe en tur, så vi sad begge to i vores badekåber og så film og drak kaffe, og det bedste var, at han ikke kunne smitte mig, så vi kunne sagtens være i nærheden af hinanden, uden jeg også blev syg.

Det var ren afslapning, og jeg kunne godt have ønsket, at min søndag havde varet lidt længere, så vi kunne have siddet og slappet af i vores badekåber i endnu længere tid. Men jeg må dog indrømme, at en enkelt dag er nok for mig at koble helt af i. Så er man også mere klar til den næste uges arbejde, synes jeg.

Min kæreste måtte i øvrigt indrømme, at det faktisk var meget hyggeligt at koble helt af og slet ikke tænke på at skulle skynde sig. Næste weekend, når han sikkert er blevet rask, ville han overveje meget kraftigt, om han ikke skulle være med til at trække i badekåberne, nærmest helt frivilligt.

Så jeg er meget spændt på næste weekend, om han lærer at slappe rigtigt af. Jeg har i hvert fald en masse film, jeg godt kunne tænke at se igen, eller også, så synes jeg altid, der kommer en masse gode serier først på dagen. Det vigtigste, når man skal slappe af sammen, er dog ens påklædning, og jeg har fundet ud af, at det er badekåber, der virker absolut bedst for mig. De er altid dejlig varme og dejlig bløde, så man bliver helt doven af at have dem på.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Lædervarer
Lidt om mig og min læderpung

Jeg har altid været vild med ting af læder, specielt lædersmykker. Faktisk kan jeg ikke huske, hvor mange læderarmbånd jeg har købt på det sidste, foruden meget andet i læder. Det hænger nok sammen med, at jeg i bund og grund synes, at læder er et dejligt materiale. Det er …