Jeg elsker at gå i bad

Lige så langt tilbage som jeg kan huske har jeg været utrolig glad for at gå i bad. Lidt for glad ifølge mine forældre der synes at jeg tager lige lovlig lange bade og det er åbenbart noget der ligefrem ruinere dem.

Sidst jeg tjekkede var prisen på vand dog helt åndsvagt billig. I hvert fald sammenlignet med vand på flaske, hvor prisen er uforståeligt dyr. Så jeg synes bare, at de skal lade mig nyde et langt bad, hvis det er det jeg har lyst til.

Jeg er helt vild med at skrue på brusehovedet, og få et tryk hård stråle til at ramme min ryg efter en lang skoledag. Det gør mig altid så dejlig frisk, og så får jeg overstået mine lektier rekord hurtigt og det føles som en leg.

Når jeg ikke får mit bad sidder jeg tværdigmod og hænger, og har mest af alt lyst til at se den ene åndssvage serie efter den anden i fjernsynet. Det ender tit med at jeg falder i søvn og må sidde og knokle med lektierne sent om aftenen.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig
Loftlamper, lysekroner, pendel lamper og væglamper

Efteråret har efterhånden rigtigt bidt sig fast, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Den bliver derfor også hurtigere og hurtigere mørkt udenfor og vi skal tænde flere lamper indenfor. Det er vigtigt at få rigeligt med lys både indendørs og udendørs for at holde humøret oppe i de mørkere …

Bolig
Har du mange problemer med din brændeovn?

Har du en brændeovn og har haft mange problemer med den? Kan du ikke undvære den, men er træt af alt det besvær? Så læs med her!

Bolig
Husk at få lavet en udførlig kontrakt når du skal ha’ nyt tag

Det at få nyt tag er lidt en voldsom opgave at give sig i kast med. Der er meget at holde styr på, og det er ikke små summer det drejer sig om. Derfor er det vigtigt at man sikrer sig med en vandfast aftale.