Army solbriller og army caps kan findes billigt i online butikker

Så blev det næsten sommer igen, eller skal vi kalde det en god start på en forhåbentlig varm og solrig sommer periode. Det betyder jo at man flytter sig selv mere ud i guds frie natur og gud ske tak og lov for det, for det har godt nok været nogle lange og mørke vinter måneder. Jeg har i mellemtiden fået en ny dille, den hedder army solbriller og army caps, gerne til de helt rigtige penge.

Det er ikke fordi at jeg har en militaristisk baggrund, en glemt fetish for army tøj generelt eller andet der kunne kædes sammen med min nye tøj dille, men jeg synes bare at det er fedt at gå med noget lidt anderledes. Jeg har fundet ud af, at der er et stort online marked for army tøj, der iblandt de her army solbriller og army caps, som jeg har investeret i. De akkompagneres af et bredt udvalg af andre ting som, army kasketter, andre typer af billige solbriller, flyverbriller, pilotbriller og almindeligt army tøj generelt.

Det der er kommet mest bag på mig, er de væsentligt billigere priser, der findes i online army shops, eftersom de ikke har udgifter til fysiske butikker, hvilket jo betyder væsentligt lavere priser. Jeg har nu købt 3 sæt army solbriller, et par army caps og bogmærket en masse andre army tøj sider, jeg satser på at investere i, i næste måned. Man kan virkelig spare mange penge her, hvis man er bekendt med internettet.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …