Gode julegaveidé til min lillebror – en army pullover!

Jeg skal meget snart til at have styr på min julegaver. Hvis sandheden skal frem – og det skal den jo gerne – så aner jeg simpelthen ikke, hvad jeg skal købe til folk. Jo, én gave har jeg fuldstændig styr på. Min bror skal have en army pullover. Den dreng er et sandt naturmenneske, og desuden dybt fascineret af militæret, så hvorfor ikke give ham en af disse trøjer, der både er pæne og som han kan holde varmen i, når han render rundt udenfor.

En army pullover vil helt sikkert lige være noget for ham. Min bror går lige nu i gymnasiet, og jeg tror virkelig, det ender med, han melder sig som værnepligtig, når han bliver færdig. Der er jo efterhånden ikke så længe til. I min familie har stort set alle mænd været i hæren. Alle er de dog stoppede efter selve værnepligten, men jeg tror godt, at min bror ville kunne finde på at forsætte sin karriere i forsvaret, hvis jeg kender ham ret.

Af alle mennesker, var det faktisk min far, der foreslog mig, at jeg kunne købe sådan en army pullover til min bror. Han havde set en i en forretning, men da han og min mor allerede havde købt gaver, så skrev han en sms til mig, og spurgte, om det ikke kunne være en god idé til en gave, og det kunne det bestemt.

Min bror er som sagt et rigtig naturmenneske, og det er faktisk ikke sjældent, han finder på at sove udendørs, også selv om det er iskoldt udenfor, så han kunne godt bruge sådan en army pullover, der kan holde ham varm lidt bedre end de trøjer, han har nu.

Sjovt nok, så plejer min far at være rigtig dårlig til at finde på gaveideer, men jeg må tage hatten af for det med den army pullover, for det havde jeg ærligt talt ikke selv tænkt på. Min bror og jeg er meget forskellige. Jeg er nemlig på ingen måde et naturmennesker. Nå, men jeg håber, jeg når at finde på nogle gode gaver til de andre i familien.

Jeg har jo heldigvis et par dage endnu til at finde ud af det, og i skrivende stund har jeg allerede fået overstået købet af den army pullover, som min lillebror skal have, for den kunne jeg nemt og hurtigt købe over nettet.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode
Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din …

Tøj
Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Tøj
Jeg var til tyrefægtning med mine to vintage army skuldertasker

Jeg skulle til tyrefægtning en sen eftermiddag. Solen stod lavt på himlen, så det gav et meget rødligt skær, der fortalte os, at det var tid til et blodbad. Jeg havde pakket nogle provianter ned i et par vintage army skuldertasker, så der var noget at hygge sig med under …