Nye ankelkæder og tåringe til mig – nu føler jeg mig feminin igen

Normalt er jeg ikke særlig feminin, og jeg går derfor sjældent med smykker, men forleden dag gav min kæreste mig nogle smukke smykker i fødselsdagsgave, heriblandt nogle ankelkæder og tåringe, som jeg er helt vild med.

Jeg ved ikke helt, hvorfor han lige syntes, at jeg skulle have ankelkæder og tåringe i fødselsdagsave, når nu han egentlig godt ved, at jeg normalt ikke går ret meget med smykker, men det kan være, at det var hans måde at sige, at han syntes, at jeg skulle være lidt mere feminin. Uanset hvad årsagen er, elsker jeg i hvert fald mine nye smykker, som er købt her.

Efter jeg havde fået ankelkæderne og tåringene måtte jeg plage ham i en hel dag for at røbe, hvor han havde købt smykkerne henne – jeg var nemlig ret nysgerrig over, om jeg kunne finde andet, som jeg kunne lide, men jeg har nu fundet ud af, at det var en ret dårlig ide, for jeg elsker alle deres smykker, og jeg ender bare med at købe mig fattig i ankelkæder og tåringe.

Jeg tror helt seriøst, at jeg ender med at være en gammel og ensom kvinde, som ikke har andet end ankelkæder og tåringe, men det er også fint nok. Så ser jeg i det mindste godt ud, og mon ikke kæresten bliver ved min side?

Jeg skriver egentlig bare dette, fordi jeg tænkte, at der måske var nogle af jer læsere, der ikke havde noget at lave på denne grå regnvejrsdag, og da de fleste har fået ferie i dag og sikkert snart skal ud og rejse, kunne I jo passende bruge tiden på at kigge på ankelkæder, tåringe og andre smykker på nettet. Jeg har i hvert fald søgt internettet tyndt for smykker.

Det er da utroligt, at ankelkæder og tåringe kan gøre en så stor forskel på, hvordan man ser sig selv. Det kunne være, at jeg også skulle prøve at gå med nogle flere smykker, så jeg kan føle mig lidt mere feminin.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smykker
Jeg elsker at det er blevet normalt med smykker til mænd

Jeg har altid været lidt pyntesyg, og det er selvom jeg er en mand. Det er heldigvis blevet mere og mere normalt med smykker til mænd, og jeg synes virkelig at det kan give et ekstra pift til ens udseende. Det er rigtig dejligt at det er blevet trendy at …

Smykker
Man kan købe fede og billige smykker online, så det ønsker jeg mig!

Jeg har snart fødselsdag, og jeg har besluttet mig for at denne her fødselsdag, der ønsker jeg mig kun smykker. Jeg har nemlig så meget tøj, at jeg ikke har plads til mere, og jeg mangler ikke rigtig noget andet. Og jeg er for ikke så længe siden blevet begejstre …