Airfree luftrenser sørger for et sundt og godt indeklima

Det har ret stor betydning, at der er et frisk og tørt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Det modsatte kan nemlig have konsekvenser for sundheden hos de mennesker, der opholder sig i boligen eller på arbejdspladsen i længere tid. En Airfree luftrenser fra Aircare kan være løsningen på et sundt indeklima. En Airfree Luftrenser fungerer som et element, som du kan sætte i din bolig og rykke rundt i rummene, som du har et behov for. Airfree luftrenser renser kontinuerligt og regelmæssigt luften, så de små organismer såsom bakterier, virus og husstøvmider elimineres.

Med Airfree luftrenser kan du rense luften uden at åbne vinduerne

De fleste lufter ud op til flere gange på en dag i vores hjem eller på arbejdspladsen. Vi laver ofte gennemtræk ved at åbne flere vinduer og døre på samme tid. Men sammen med den friske luft kommer der også ofte ubehagelig træk og kulde, der ligesom et dårligt indeklima også kan have konsekvenser for vores helbred. Men ved at benytte Aircare’s airfree luftrenser behøver du ikke åbne døre og vinduer mere for at lufte ud. Du stiller blot en Airfree luftrenser i det rum i boligen eller ejendommen, som du ønsker at skabe bedre luft i og tænder for den. På Aircares hjemmeside findes Airfree luftrenser i to modeller – P100 og E50 som henholdsvis dækker rum på 50 og 24 kvadratmeter.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rengøring
God kontorrengøring i København giver et bedre arbejdsmiljø

Som virksomhed vil man gerne maksimere sin produktion, så man tjener så mange penge som muligt. Det kan man blandt andet gøre ved at sikre de bedst mulige arbejdsforhold for de ansatte. Det kan eksempelvis være ved at tilbyde en frokostordning, fitnessmedlemskab og lignende.

Rengøring
Man kan spare mange penge ved at købe toiletpapir engros

Der er nogen ting ved mennesket, som man ikke kan ændre. Uanset hvor teknologiske, kloge og dygtige vi bliver, vil vi mennesker altid være afhængige af at skulle på toilettet en gang i mellem. Derfor er det sikkert at sige, at vi altid vil have behov for et eller andet …

Sundhed
Ligelig fordeling af leddegigt hos mænd og kvinder

6 % af danske mænd og kvinder lider af leddegigt, konkluderer en undersøgelse fra 2013, som er udgivet af danskernessundhed.dk. Fordelingen af leddegigt blandt mænd og kvinder i alderen 16 – 75+ er jævnt fordelt over alle aldersgrupper, men når man undersøger tallene nærmere, er det mindre sandsynligt, at man …