Vores poolrum blev midlertidig redet af en fugtmåler og en affugter

Da vi her for et par måneder siden købte vores nye drømmehus, havde vi endelig fået det hus vi altid, havde drømt om og vi havde ikke forestillet os at en affugter, skulle blive aktuel. I forbindelse med huset, har vi en overdækket pool, hvilket jo er fantastisk, men selve pool hus tilbygningen har ikke været opdateret i mange år. Det betød, at luftfugtigheden i pool rummet var ekstrem høj og vinduerne duggede nærmest til dagligt. Dette blev bekræftet da vi lånte en fugtmåler af en bekendt.

Det store problem i den her lidt ældre bygningskonstruktion har været, at udluftningen ganske enkelt har været for dårlig og når vinduerne ikke er blevet sat på klem, jamen så har vi haft balladen. Det er selvfølgelig ikke holdbart i længden, så vi snakkede med den håndværker vi havde lånt en fugtmåler af, omkring en mulig løsning og det gik så hen og blev den her famøse affugter maskine, hvilket dog har været midlertidigt.

Det er selvfølgelig ikke hensigten, at vi på den lange bane skal have den her affugter stående i pool rummet, den er ment som en midlertidig ting, indtil at vi har penge til et komplet nyt udluftningssystem. Men den må trods alt siges, at være effektiv og har gjort en kæmpeforskel, så skal du selv have en løsning på et fugtproblem, så kan en affugter virkelig anbefales, selve målingen af fugt niveauer, kan du klar let med en fugtmåler.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Industrimaskiner
Støvsug altid en bil med våde bundmåtter med en industristøvsuger

Jeg besluttede for at droppe vask og støvsugning af min bil, på den lokal tankstation her for et par uger siden. Årsagen var den, at jeg synes det er blevet alt for dyrt, at vaske bilen dernede og efterfølgende benytte deres industristøvsuger anordning. Hvor for skal det være så vanvittig …

Industrimaskiner
1
Gid jeg vidste noget mere om CNC fræsning og pladebearbejdning

Min kæreste er lige nu ved at tage et længerevarende kursus i CNC fræsning, hvor han lærer om pladebearbejdning og mange andre ting inde for dette emne. Han har i lang tid gået arbejdsløs, så han er kun glad for, at han har noget at lave lige for tiden, og …