Brystforstørrelse vha. brystkirurgi: Din holdning?

I dag skal det handle om noget, som jeg ikke normalt snakker om her på bloggen, nemlig skønhed. Jeg vil gerne snakke lidt om brystkirurgi, for det lader til, at der er rigtig mange piger, der vælger at få sig en brystforstørrelse, og det synes jeg, at vi skal snakke lidt om i dag. Jeg vil gerne sige min mening om brystforstørrelser, men jeg vil også meget gerne høre jeres mening og måske lægge lidt op til en debat her på bloggen.

Først og fremmest vil jeg gerne sige, at jeg virkelig tager hatten af for dem, der tør lægge sig under kniven for et kosmetisk indgreb, som en brystforstørrelse jo er. Jeg ville aldrig selv turde, men måske er ønsket bare ikke stort nok? Det skal jeg ikke kunne udtale mig om. Jeg har ikke selv noget ønske om at benytte mig af brystkirurgi, men jeg er også meget godt udrustet fra naturens side af, men jeg kan sagtens sætte mig ind i, at der er nogle, der måske ikke har været så heldige, og som ønsker sig nogle mere kvindelige former i form af større bryster, og så er en brystforstørrelse jo en nødvendighed.

Jeg vil dog anbefale dem, der gerne vil have lavet brystkirurgi, om at lave en ordentlig research og finde et hospital eller en klinik, der har forstand på det, de laver, for tænk hvis det gik galt, og de historier hører man jo desværre om, men mange faktorer kan dog spille ind, det ved jeg.

Hvis jeg skulle have lavet brystkirurgi, så ville jeg helt klart vælge at få min brystforstørrelse lavet hos Nygart. De har rigtig mange tilfredse kunder, og det er nogle af de dygtigste plastikkirurgier i landet. Her ville jeg i hvert fald uden tvivl lægge mine penge og vågne op med et par super flotte bryster.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Plastikkirurgi
Plastikkirurgi: Brystforstørrelse eller næsekorrektion?

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad jeres holdning til plastikkirurgi er? Jeg har selv længe gået og overvejet at benytte mig af plastikkirurgi, men jeg kunne godt lige tænke mig at høre, hvad andre tænker om folk, der får lavet noget ved deres udseende.

Hudpleje
Gavekort – botox, penisforstørrelse eller hageforstørrelse?

Jeg har fået et gavekort af en lidt speciel størrelse, nemlig et gavekort til en plastikkirurg, men jeg har dog svært ved at vælge, om jeg skal have botox for pengene, eller om jeg skal lægge lidt til og få en hageforstørrelse. Jeg har længe gået og tænkte på, at …

Plastikkirurgi
Nogle gode og vigtige råd om plastikoperationer

Plastikoperationer er i løbet af de seneste ti år blevet mere og mere normalt at få foretaget. Nu er det ikke længere kun de store filmstjerner, der får foretaget disse operationer, men også såkaldt almindelige mennesker har fået øjnene op for disse skønhedsoperationer, der i mange tilfælde kan forbedre livskvaliteten …